Kik vagyunk?

Magánklinikánkat több mint 10 éve hoztuk létre kifejezetten gerincbetegségek komplex kezelésére specializálva. A szakértelem és a korszerű módszerek mellett a rehabilitáció gyorsaságában nyújtunk újat: tudjuk, hogy nincs idő hetekig várni a felépülésre, ezért igyekszünk minden beteget már másnap talpra állítani.

A gerinc fájdalma lassan generációs betegséggé válik, szinte minden ülőmunkát végzőt érint már a 30-40-es évei kezdetén. Pedig a gerinc testünk “oszlopa”, melynek egészségén múlik a többi mozgásszerv megfelelő működése.

Klinikánk legfőbb célja, hogy az általunk kifejlesztett IGEM program (Integrált Gerincbeteg Ellátási Modell) segítségével azonnal megtaláljuk a hozzánk forduló páciens panaszainak gyökerét, mielőbb elmulasszuk a fájdalmát, és jelentősen javítsunk az életminőségén.

Az elmúlt 10 évben több ezer beteget gyógyítottunk meg, többségüket műtéti beavatkozás nélkül. A terápia legfontosabb elemei nálunk a beteg életébe bevezetett rendszeres mozgás és gyógytorna. A műtét elkerülése érdekében saját ötleteken alapuló, a világon egyedülálló gerinc-rehabilitációs programot fejlesztettünk, melyet régóta sikeresen alkalmazunk pácienseinken.

Otthonos, családias rendelőnkben teljes és gyors gyógyulást garantálunk a gerincbetegségek bármely típusában szenvedőknek, emellett komplex szolgáltatást, segítséget, terápiát nyújtunk a felépüléshez. Amennyiben mégis muszáj műtétet alkalmaznunk, minimal invazív beavatkozásokat végzünk, melyek a körülményekhez képest legkevésbé roncsolják a gerinc környéki szöveteket, így a beteg a legtöbb esetben már másnap lábra állhat.

Küldetésünk

Klinikánk és orvosaink küldetése egy olyan gyógyászati kultúra meghonosítása, ahol a beteg nem csak egy karton, és kiemelt figyelem kíséri minden egyes páciens gyógyulását. Azért az örömért dolgozunk, amit betegeink teljes gyógyulásakor, felépülésekor érzünk, csodálatos látni, hogyan változik meg pozitív irányba olyan emberek élete, akik addig a mindennapos fájdalomhoz voltak hozzászokva.

 

Mindig keressük az alternatív lehetőségeket, amelyekkel elkerülhető a műtét, hiszen senki sem szeret kés alá feküdni, ha nem muszáj. Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért szem előtt tartjuk, hogy pácienseink mielőbb visszatérhessenek a munkájukhoz, és ne kelljen heteket vagy akár napokat sem feküdniük.

 

Rendelőnkben kellemes, barátságos légkör, kedves kiszolgálás, figyelmes személyzet várja a gyógyulni vágyókat. Nálunk még a recepciós hölgy is az egészségügyben végzett, így a betegellátás minden szintjén szakképzett munkatárs segíti a hozzánk fordulókat.

Munkatársaink

 • Dr. Erbszt András

  alapító, vezető orvos

  "Célom, hogy a Doctorfit Gerincambulancián tovább tökéletesítsük a gerinc-rehabilitációs programunkat, így minél több betegünk gyógyulhasson meg műtét nélkül."

 • Dr. Bognár Judit

  gyógyszerész, egészségügyi szakközgazdász, természetgyógyász

  "8 éves kisgyermekemre nézve, édesanyaként, és munkatársként is szeretnék segíteni  a szülőknek abban, hogy gyermekeink gerincének strukturális, funkcionális elváltozásai időben felismerhetővé váljanak."

 • Erbszt Ádám

  rehabilitációs edző

  "Hiszem, hogy az élsportban használt tudatos, professzionális edzéstervezési szemlélet fokozottan hasznos a rehabilitációs edzések alkalmával is, hiszen – Lakatos Péter szavaival élve - „Te is atléta vagy”."