Zöldi-Kovács Viktória:

Szüleim révén már gyerekkoromban megtanultam a mozgás, sport szeretetét. A gimnáziumi évek alatt fokozatosan vált számomra világossá, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

17 évesen elvégeztem a Svéd masszázstanfolyamot, majd dolgozni kezdtem nyaranta egy balatoni szállodában. Rájöttem, hogy nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, embereknek segíteni, ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy gyógytornász legyek. Végül 2009-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán.

Ezt követően kezdtem el dolgozni a Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház mozgásszervi osztályán, ahol végül 5 évet töltöttem el. Tapasztalatot szereztem az ortopédiai, reumatológiai és traumatológiai betegek rehabilitációjában. Itt vált világossá számomra, hogy mennyi megbetegedés származik a mozgásszegény életmódból, valamint az is, hogy ez visszafordítható, helyrehozható célzott kezelésekkel. Mivel mindig is érdekeltek a manuális technikák, így elvégeztem a Dorn és Breuss Terápiát, valamint jelenleg is tanulom a Barvicsenkó –féle manuálterápiát.

2012-ben a kineziotaping tanfolyamot is elvégeztem.

A felnőttek mellett gyermekekkel is szeretek foglalkozni, ezért terveim között szerepel, hogy megtanulom a Schroth Terápiát és a Dévény módszert is.

2014 októberétől dolgozom a Doktorfit Gerincambulancián, ahol a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a betegeknek visszanyerni, vagy jobb formába hozni egészségi állapotukat, ezzel hozzájárulni egy jobb életminőség eléréséhez, fenntartásához.

Munkatársaink