Pálmai Csaba:

„A fájdalmat nem fokozom, hanem enyhítem és megszüntetem”

Pálmai Csaba vagyok, gyógytornász és személyi edző.
2017-ben végeztem az SZTE-ETSZK gyógytornász szakán. A diplomám megszerzése után a Fitnesz Akadémián személyi edző végzettséget, majd aerobic és úszóedzői képesítést is szereztem. Számos területen tovább képeztem magam a gyógytorna területén is (Mckenzie tanfolyam, Craniomandibularis diszfunkciók terápiája képzés), hiszen ebben a világban nagyon fontos a folyamatos fejlődés, megújulás és a sokoldalúság.

Kiskorom óta szerves része az életemnek a mozgás. Többféle sportágat kipróbáltam. Kedvenc sportom az úszás és az edzőtermi edzés. (A 2019-ben megrendezett Maccabi Európa játékokon ezüst és bronzérmet szereztem úszásban.)

Empatikus és segítőkész személyiség vagyok. Gyógytornászként a rehabilitációra és prevencióra fektetem a legnagyobb hangsúlyt. Egyes kutatások szerint Budapesten élő emberek 71%-nak van valamilyen kisebb mozgásszervi problémája, amiről nem hajlandó tudomást venni és később megjelennek a fájdalmak akár a kisebb mozgások következtében is. A rohanó életmód következtében a gerincbántalmak egyre gyakoribbak. Preventív gyógytornával megelőzhető, és elkerülhető a fájdalom, valamint a deformitás kialakulása, ezért fontosnak tartom, hogy kellő hangsúlyt fektessünk a gerincstabilizáló izmok erősítésére. Speciális területem a gerincsérv műtét utáni terápiája és a gátizom tréning minden korosztály számára.

Gyógytornászként és személyi edzőként nagy hangsúlyt fektetek a gyógyításra és a közérzetjavítására. Munkám során a test és lélek egészségére egyszerre fókuszálok, kezeléseim egyénre szabottak. Fordulj hozzám bizalommal!

Szakterületeim:

Gerincsérv terápia
Gátizom tréning/Inkontinencia terápia
Baleset utókezelés
Tartáskorrekció
Gerinctréning
Derékfájás, Nyaki panaszok

Végzettségeim:

SZTE-ETSZK, gyógytornász diploma
Fitness Akadémia, személyi edző
Bibarc Tünde Fitness School, aerobic edző, sportedző, úszóedző
Fitnesz Company, pilates edző
A stressz inkontinencia prevenciója és terápiája gátizomtornával
Evidence Based Medicine (EBM) – a medencefenék fizioterápiája
Mckenzie Institue – A lumbális gerinc
Physiovit sport és rehab. akadémia – Craniomandibuláris diszfunkciók terápia

Munkatársaink