Pozbai Viola:

Tanácsadó szakpszichológusként, krízisintervenciós szakirányon végeztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Szakképzettségem behatárolja szakmai kompetenciámat, ugyanis kizárólag klinikai problémában nem érintett, lélektanilag egészséges, de mindennapi működésükben elakadásokkal küzdő felnőttek és serdülők részére nyújtok egyéni konzultációk formájában pszichés gondozást.

Ha az ember beismeri önmaga előtt, hogy problémával küzd, aminek a megoldásában elakadt, majd képes szakmai segítséget kérni, már meg is tette az első lépést a – lehetséges – megoldás felé. Mindenkinek más a pszichés terhelhetősége, így mást és mást jelenthet egy-egy személy életében ugyanaz a probléma.

Világképem és emberképem is a pozitív pszichológia alapjain nyugszik, amelynek középpontjában az egészséges ember és életminőségének fenntartása, javítása áll. Pontosan ezért teszek sokat saját jól-létem megőrzése, személyiségem építése érdekében is. Ezáltal tudok elfogadó, megértő és támogató módon fordulni az engem felkereső kliensek felé, akik a közös munka során felfedezik saját erejüket a szükséges változások megtételéhez. Tudatosabbá válnak önmagukat, erősségeiket és gyengeségeiket tekintve, ami hozzásegíti őket problémájuk megértéséhez.

Munkámra hivatásként tekintek, folyamatosan képzem magam, bővítem szakmai eszköztáram, az általam alkalmazott módszerek körét. Elvégeztem a Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület akkreditált módszerspecifikus képzésének autogén tréning (relaxáció) szakaszát. 2018-ban több workshopon is részt vettem, traumaterápiás alapismereteket szereztem, illetve tájékozódtam a szelfregulációs változásokról és kezelésükről krízisben és traumában.

A Doctorfit Gerincambulanciának 2018-ban porckorongsérvem miatt páciense voltam, így saját élményem van arról, mire képes Dr. Erbszt András és csapata, amihez örömmel csatlakoztam, hogy pszichológiai tanácsadást nyújtsak a hozzám fordulóknak speciális egészségi állapotukban, illetve igény szerint relaxációval, mélyebb önismerettel segítsem őket a gyorsabb gyógyuláshoz.

Egy konzultáció (50 perc) díja 10 000 Ft. Lemondása, módosítása csak az előre egyeztetett időpont előtt 24 órával lehetséges. Késés esetén a teljes díj megtérítendő és a konzultációt az eredeti időpontban fejezzük be. Erre a gyakorlatra egymás idejének tiszteletben tartása végett van szükség.
Amennyiben hozzám fordul, máris köszönöm bizalmát!

Munkatársaink